News

Job On Wheels beloont twee onderwijsinstellingen!


Ter gelegenheid van het 91ste Autosalon van Brussel organiseerde FEBIAC een wedstrijd die draaide om een technische vragenlijst en bestemd was voor de Belgische onderwijsinstellingen. In de vragenlijst kwamen heel wat aspecten van automechaniek aan bod. Zowel technische als beroepsklassen mochten hem invullen.

Zeer veel scholen namen aan de wedstrijd deel. Het is de bijkomende vraag die de laureaat heeft opgeleverd. Van alle deelnemende Nederlandstalige instellingen bleken de leerlingen van het Technisch Instituut Sint-Paulus van Mol de briljantste. Zij sleepten voor hun instituut een « mini ductor » in de wacht, die heel nuttig zal zijn voor de sectie koetswerk.

Aan Franstalige zijde kaapten de leerlingen van het Collège Saint-André van Fosses-la-Ville de eerste prijs weg. Hun school won een equilibreermachine voor aluminium velgen.

Onze felicitaties aan de gelukkige winnaars. Wij kijken er nu al naar uit om u allen in januari te zien deelnemen aan de nieuwe wedstrijden die zullen worden georganiseerd in het kader van het Salon 2014.