News

BMW Group Summer School 2016


BMW Group organiseert in augustus de BMW Group Summer School (in samenwerking met Educam en Febiac). Dit jaar ligt de focus op PHEV hoogspanningscomponenten, PHEV hoogspanningsbatterij, technische nieuwigheden van de nieuwe BMW 7 reeks, BMW rijhulpsystemen en actuele carrosserietechnieken BMW Group. 

Deze dagopleidingen vinden plaats in het BMW Group Training Center in Bornem. Het aantal plaatsen is beperkt, dus schrijf u snel in via www.bmwgroup-education.be/summerschool. Wij aanvaarden slechts één inschrijving per persoon. Mocht u toch inschrijven voor meerdere opleidingen, blijft enkel uw eerste inschrijving gelden.

HET PROGRAMMA VAN DE BMW GROUP SUMMER SCHOOL 2016:

  • TECHNISCHE NIEUWIGHEDEN VAN DE NIEUWE BMW 7 REEKS.
De nieuwe BMW 7 Reeks is uitgerust met nieuwste technologieën die meer comfort voor de bestuurder bieden en eveneens focussen op veiligheid en ecologie. Tijdens deze opleiding komen volgende onderwerpen uitgebreid aan bod: nieuwe generatie motoren B57 – B58, Hoge druk & lage druk AGR, Twin Variable Turbo, Gesture Control, NFC, WiFi Direct, WiFi Hotspot, Wireless Charging, Touch Command ...
  • DE NIEUWE BMW X5 PHEV: HOOGSPANNINGSCOMPONENTEN.
De PHEV technologie is in toenemende mate terug te vinden binnen het hele gamma van BMW. Tijdens deze training krijgt u de gelegenheid om in detail de werking van deze technologie te ontdekken. De interactie tussen de verschillende hoogspanningscomponenten zal ook in detail worden toegelicht.
  • DE NIEUWE BMW X5 PHEV: HOOGSPANNINGSBATTERIJ.
De hoogspanningsbatterij van een voertuig PHEV is een van de belangrijkste componenten. Tijdens deze trainingsdag kunt u alle inwendige onderdelen van de batterij van de BMW X5 PHEV ontdekken en de functionering er van. U ontdekt eveneens de methodes voor het repareren van de verschillende componenten van de batterij.
  • BMW RIJHULPSYSTEMEN.  
In deze opleiding zal u kennismaken met alle nieuwste technologiën op gebied van rijhulpsystemen. Wat biedt BMW vandaag aan? 
Hoe ver staan we met de evolutie naar zelfrijdende wagens? 
Hoe werken deze systemen en wat betekenen ze voor de werkplaats?
  • ACTUELE CARROSSERIETECHNIEKEN BMW GROUP.
Techniek is altijd in evolutie en dit geldt eveneens voor de carrosserie van een voertuig. We zien dat er meer en meer gebruik gemaakt wordt van aluminium en carbon in een carrosseriestructuur. Het is vanzelfsprekend dat deze intelligente carrosseriestructuren ook nieuwe reparatiemethodes en gereedschappen met zich meebrengen. Tijdens deze opleidingsdag, brengen we u graag de meest actuele ontwikkelingen bij op carrosserievlak binnen de BMW Group, met als boegbeeld de nieuwe BMW 7 reeks.