U bent hier  ›Home› Skills Belgium

Via haar steun aan het technische onderwijs, afdeling autotechniek, ondersteunt FEBIAC sinds 2012 de vzw SkillsBelgium. Die vereniging neemt de Belgische nationale ploegen onder haar vleugels die aan de internationale competities voor technische beroepen en ambachten deelnemen, resp. EuroSkills en WorldSkills, de Olympische Spelen op hun terrein.


Via Job on Wheels profileert FEBIAC zich als de officiële partner van de deelnemers die elk jaar ons land in de categorie ‘autotechnologie’ vertegenwoordigen, zowel in EuroSkills (de Europese competitie tijdens pare jaren) als in WorldSkills (de wereldcompetitie tijdens onpare jaren).


FEBIAC en Job on Wheels die eerder al de deelname van Ismaïl Onacan (bronzen medaille op EuroSkills Spa-Francorchamps 2012) en Laurent Tuzzi (WorldSkills Lijzig 2013) ondersteunden, breiden nu hun promotie voor de technische beroepen uit door samen met SkillsBelgium de selectieproeven voor EuroSkills Lille 2014 en WorldSkills Sao Paul 2015 te organiseren. Dat gebeurt in het raam van de European Motorshow Brussels 2014.


Onder de ogen van de honderdduizenden bezoekers die elk jaar weer door de Brusselse Heizelpaleizen wandelen, zullen de beste leerlingen automechaniek van het land zich inspannen om ons land op de internationale Skills-evenementen te mogen vertegenwoordigen.

Meer informatie: http://skillsbelgium.be